Heksa leker ikke MGP!

Jeg vet jeg skrev at jeg elsker bloggen min og jeg elsker å skrive. Men når vi først er der, så må det sies nettopp i dag at det er en ting jeg elsker enda mer:

I skrivende stund har jeg benket meg i sofaen med en flaske vann og råkakaosjokolade. Litt stakkarslig, tenker du kanskje, men sånn blir det når man har vært mye syk.Terskelen for hva jeg regner som kos har nok endret seg en del. På lørdag skal jeg i MGP bursdag, så jeg sparer utskeielsene til da.
Noen lurer kanskje på hvorfor jeg har satt meg godt til rette foran TVen i kveld, og hvis du lurer på det så er du muligens fullstendig kulturelt ignorant (eller så er det også en mulighet at du er bestevenninnen min). Det er altså semifinale i Melodi Grand Prix, finalen er på lørdag. Til manges store fortvilelse (tipper jeg), vil jeg da ta med meg selv, MPG-bingoen og MGP-bingopremie over gata og være i MGP-bursdag. For første gang siden 2010,da jeg var i Polen med min første 10.klasse på klassetur, er det altså ikke mulig å se MGP hjemme hos meg....eller i hvertfall ikke sammen med meg.


Kanskje noen av dere stakkars lesere som ikke vet bedre, lurer på hvordan en tilsynelatende intelligent og oppegående kvinne som meg selv kan bruke tid på dette. Svaret er at dette nettopp er en aktivitet for de mer oppegående. Dette er krig og fred, politikk og glitter hånd i hånd. Det er ikke for pyser.

Jeg har selvfølgelig en norsk MGP-favoritt, som jeg tenker å dele med dere. Det finnes mange å ta av, men denne blir jeg liksom aldri lei. Jeg har den på oppvask- og ryddespillelista mi, og den har alt en fantastisk låt trenger: lekre kostymer, fengende og enkle dansetrinn som alle kan få til, modulasjon på siste refreng. Nyt!

aOZTvgk-0H8

 

....og hvis ikke dette gjorde alle glade, så vet ikke jeg. Da er det muligens ikke håp. Beklager.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits