24.desember, glade jul

De to yngste har lagt seg, og det er ganske rolig i huset. Nå skal vi lese Harry Potter og få eldstemann i seng før vi voksne tar oss en kopp gløgg, et glass vin eller noe annet godt. Det har vært en utrolig fin dag. Vi har tatt det helt med ro og bare kost oss hjemme i dag, gått saakte, snakket lavt, spist god mat. Heksepappaen var invitert på pinnekjøtt, riskrem og det som måtte være igjen av julekvelden. Vi fikk ikke snakket så mye, for lyden av forventningsfullhet, hardhendt leking og ekstrem barneglede var så høy at vi voksne ble sittende stille, til tider ganske paralyserte. Det med den lave snakkingen gjaldt på ingen måte tiden med gaveåpning, men det skulle vel godt la seg gjøre. Det var fullt kaos med gavepapir, star wars-effekter og hjemmestrikkede ullsokker. Jeg må vel innrømme at mine følelser for star wars er ganske moderate, men hjemmestrikka ullsokker føler jeg derimot meget varmt for. Gaven som skapte størst begeistring hos flest, var vel derfor kanskje da 3-åringen underveis pakket opp en hjemmestrikket lue med innlagt reflekstråd og påskriften "MAY THE FORCE BE WITH YOU".

Jeg er takknemlig for en dag med både mye ro og mye glede. Jeg er takknemlig for at jeg får tilbringe disse juledagene sammen med min familie. Jeg er takknemlig for alle fantastiske venner som finnes rundt meg og ikke minst er jeg takknemlig for selve livet som lar meg få ha alle disse tingene på en gang.

Jeg ønsker alle en deilig og kjærlighetsfylt julekveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits