23.desember

Juletreet er pyntet, det har blitt ganske ryddig igjen og det har blitt spist grøt med mandel i. 3-åringen prøve lenge å lure til seg mandelgaven ved å sverge på at han hadde fått mandelen, men at det var i magen hans. Han er den fødte forbryter. Det endte med delt seier, heksearvingen fant en halv mandel, og ikke lenge etterpå gjorde Askeladden grimaser og spyttet noe ut på tallerkenen. -Æsj! Jeg fikk noe hardt i munnen! Mandelpremien måtte til heksearvingens fortvilelse deles i to.

Nå er det rolig i huset. Alle barna er i seng, gavene er pakket inn og de voksne har gløgg i koppen og skal se på film. Jeg er takknemlig for at jeg har et velsignet, godt liv. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits