21. og 22. desember

Jeg forstår jo at det beste for meg er å føle takknemlighet litt tidlig på dagen, helst sånn i firetiden. Når jeg utsetter skrivingen til etter at alle har lagt seg, ender det bare med at jeg sovner jeg også. I går hadde heksearvingen overnattingsbesøk av en god venninne. De koste seg med god mat, vi lagde popkorn og de fremførte selvkomponert horror-skuespill. Det er så mye i verden som ikke er bra, men mine barn har alt det de trenger. De flykter ikke, de er stort sett mette og de har gode venner. Det er kanskje litt banalt, men jeg kjente på i går at jeg er så takknemlig for at barna mine har gode venner. Det er jo slett ingen selvfølge.

I dag har jeg rett og slett vært litt sliten og sur. Det er like greit å si det som det er. Da jeg endelig var ferdig med å pakke inn alle gavene, var det som om all den gode innstillingen var brukt opp og jeg fikk veldig problemer med å bli fornøyd og løsningorientert igjen. Litt ut på dagen kom den flotte partneren min inn i stua med juletreet. Det hjalp litt. Det er mye vanskeligere å være sur når man er sammen med et juletre. Jeg er takknemlig for alt som er vakkert, og da særlig natur. Jeg er så utrolig glad i blomster, trær og skjønne katter. Jeg er glad i andre dyr også, men vi deler hus med to katter, og jeg er nok litt ekstra glad i dem. Jeg er takknemlig for at jeg har mulighet til å omgi meg med planter og dyr, og at jeg har mulighet til å gå i skogen akkurat når jeg vil. Jeg elsker Moder Jord!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits