19.desember med familie og bursdagskake

Jeg er takknemlig for den store familien min, og jeg er fortsatt takknemlig for god helse. I dag har vi vært i bursdagsfeiringen til min lillebror skihopper'n og min eldste nevø. Utrolig flotte gutter begge to. Huset var stappfullt av slektninger, og da var det til og med noen som manglet. I kveld tenker jeg på at det ikke er noen i min fine, nærmeste familie som jeg ikke liker. De er alle sammen mennesker jeg på ulik måte er begeistret for og kan beundre. Jeg er takknemlig for at barna mine har en så stor og varm flokk rundt seg. Det er ingen i min familie jeg synes det er vanskelig å prate med,
Det har som vanlig blitt alt for sent, og jeg er alt for trøtt. Jeg tenkte først at jeg ikke skulle orke å skrive noe i kveld, jeg klarte i grunnen ikke å føle noen stor takknemlighet heller. Så tenkte jeg på at jeg tross alt bare er trøtt, og det er bare fordi jeg har lagt meg litt sent. Jeg er ikke syk lenger. Når jeg bare får en god natts søvn eller to, kommer jeg til å føle meg helt tipp topp igjen. Hver gang disse tankene kommer blir jeg så ekstremt takknemlig over hvordan livet har ordnet seg til det beste, og da er det også så mye lettere å se at jeg har flere ting å være takknemlig for. Jeg tenker på alle som ikke er friske, og ikke har god helse. Noen er kanskje som jeg var, de vet ikke hva som er feil men kjenner bare at kroppen ikke virker som den skal. Noen har alvorlig sykdom og andre har kroniske smerter. Jeg tenner lys for alle dere i kveld, og jeg ønsker dere helse av hele mitt hjerte. 

Må alle få en fredfull natt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits