18. desember med ryddig hus

Nå har jeg endelig fått ryddet sånn passelig opp over alt. Jeg inviterte noen venninner jeg ikke har sett på alt for lenge på gløgg, og ga dermed meg selv litt ekstra motivasjon til å få ryddet før jul. Jeg må vel bare innrømme at jeg er ikke vanligvis en person som holder ryddig hus. Egentlig elsker jeg å ha det vakkert rundt meg, problemet er bare at jeg ikke er noe glad i å rydde og langt mindre vaske. I kveld er jeg takknemlig for mange ting. Jeg er takknemlig for de vakre, flotte barna mine, som smilende ryddet sammen med meg. Til slutt ryddet de også sine egne rom og vi hang opp julegardiner. Jeg gleder meg til de åpner julekalenderen i morgen, for da får de en liten eske julepynt hver til rommet sitt. Jeg er takknemlig for en avslappet, hyggelig kveld med gløgg fra Askim bærpresseri, rødvin, kake, sjokolade og fantastiske mennesker.

Den kjekke partneren min er i England, og nå ligger alle tre barna å sover i sengen vår. Jeg er takknemlig for at jeg hvert øyeblikk skal få lov til å gå å legge meg inntil tre varme, myke, helt perfekte, sovende barn. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits