16. og 17. desember

Nok en dobbeltdag i takknemlighetskalenderen. Onsdag var en deilig og innholdsrik dag. Den begynte kl 05.00, fordi min herlige partner og jeg har bestemt oss for å stå opp tidlig en dag i uka slik at vi får morgenen sammen alene, før hele resten av sirkuset våkner. En kopp te og en god samtale er en fabelaktig start på dagen. Dagen ble i det hele tatt både spennende og fin, men det jeg tenker på nå i kveld er hvor takknemlig jeg er over at jeg har begynt å danse. I kveld har jeg nemlig danset. Vel og merke bare på treningsstudio, men det er ikke til å kimse av. Jeg har som tidligere nevnt aldri vært bemerkelsesverdig grasiøs eller smidig, og har vel blant annet derfor heller aldri følt meg nevneverdig attraktiv. Samtidig som jeg begynte med yoga for et par år siden, bestemte jeg meg for at jeg også skulle gå på alle treningsstudiotimene jeg kunne som hadde noe med dans å gjøre. Øvelse gjør mester, pleier jeg å si til både barna og elevene mine, og da får det være et slags minstekrav at jeg lever opp til det selv. Nå har jeg danset og danset i et par år, og mener bestemt at jeg har gått fra noe som minnet mest om epileptisk anfall til at nye instruktører med jevne mellomrom spør om jeg har holdt mye på med dans tidligere. Jeg har laget en egen dansespilleliste med bare glade sanger, har blitt gladere, synes det er morsommere å ta oppvasken og føler meg mye mer tiltrekkende enn jeg gjorde før. Dans med den rytmen du har, sier nå jeg! Jeg er takknemlig for at jeg turte å prøve, og jeg er takknemlig for at min herlige lillesøster og første danseinstruktør ikke lo av meg (i allefall ikke høyt), de første timene jeg var med på. Jeg er ordentlig takknemlig for at hun var så flink og morsom, slik at jeg fikk lyst til å fortsette å prøve og øve.

I dag har i grunnen vært en knallbra dag. Den begynte med at jeg kjørte langt å lenge for å handle julemat og julegaver, men da jeg hadde parkert og begynt å gå, ringte det fra skolen. Askeladden hadde falt og hadde visstnok fått en kul på størrelse med en kokosnøtt i hodet. Gikk tilbake til bilen og kjørte hjem igjen. Hentet Askeladden, tilbake til butikken fordi det egentlig virket som om han var i fin form. Vi handlet mat, helsekost, og avgjorde hvilke rawfood-julegodis vi skulle prøve oss på å lage. Han fikk en smoothie, og lykken var komplett. Jeg er takknemlig for de små mellomrommene hvor vi plutselig får mer tid sammen. Noen dager er det de små uforutsette mellomrommene som gjør hele forskjellen.2 kommentarer

Mamman til sjokoladeheksa

18.12.2015 kl.09:17

For en herlig dag ❤️

Sjokoladeheksa

18.12.2015 kl.09:26

Mamman til sjokoladeheksa: Ja, det ble ordentlig koselig <3

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits