13. desember med egen hjemmeside

I dag har jeg brukt hele dagen på å få min nye hjemmeside opp å gå. Det er gøy, jeg elsker det! Altså, ikke å bruke hele dagen, men å få min egen hjemmeside. Den flotte, talentfulle og ikke minst estetisk anlagte lillesøsteren min troppet opp med kamera, en nevø og en niese, og satte i gang med å flytte rundt på ting i behandlingsrommet og ta bilder. Hun brukte flere timer, og da hun hadde dratt igjen satte jeg meg ned for å få alle tekster og bilder på riktig plass. Fortsatt er det sikkert mye som må og kan gjøres, men nå erklærer jeg dagen for slutt, og går å legger meg.

Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk i dag, og jeg har også i dag kjent på hvor strålende fornøyd og takknemlig jeg er for at jeg får mulighet til å gå på denne nye, spennende veien.

Det er for sent for at hjernen klarer å koble sammen nok informasjon til å lage link til siden, men den nye hjemmesiden min heter i alle fall: relida.no
Takk for i dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits