11. og 12. desember, syklubb og lussekatter

Nå må det slås sammen dager igjen. Jeg merker at jeg er litt ute av trening når det kommer til bloggingen, men jeg gir ikke opp bare fordi jeg er litt treig av meg. Fredagen var en trøtt dag. Jeg vekket heksearvingen klokken 06.00 slik at hun kunne prøve kostymet jeg hadde sydd samme natt. Jeg innbiller meg at det var jeg som var trøttest. 3-åringen skulle gå Lucia i barnehagen, så det var viktig at alt gikk som smurt denne morgenen. Det demret for meg, litt for sent, at en mor som har sittet oppe hele natten med symaskinen og en arving som ikke setter pris på å bli vekket klokken 06.00 ikke er det beste utgangspunktet når ting må gå glatt. Jeg er takknemlig for at 3-åringen går i en liten, hyggelig barnehage der Lucia-toget uten problemer venter fem minutter når en gråtkvalt, stresset mor ringer og sier at hun er på vei. Jeg er takknemlig for at jeg har tilgang til gode kosttilskudd, særlig det som inneholder L-arginin, slik at jeg klarte å holde meg sånn passe våken og opplagt på jobb etter Luciakosen i barnehagen og jeg er takknemlig for at det akkurat i går var syklubb. Jeg elsker syklubb. Ingen av heksevenninnene har med seg noe å sy på eller med, men tradisjonen tro har jeg med strikketøy. Det tar jeg aldri opp av veska. Tusen takk for gode venninner, befriende latter, gode samtaler og deilig mat. Jeg er så heldig som har et så rikt og velsignet liv.

I dag tok jeg med alle tre barna på kino for å se Julekongen. Jeg glemte lommeboka hjemme så da jeg skulle betale for drikke og popcorn fikk vi litt problemer, men vi hadde heldigvis kinogavekort med oss, så inn kom vi. Alle tre barna var helt fornøyd med å drikke vann, og bare det er jo utrolig deilig å oppleve. Filmen var alt for skummel for treåringen som gang på gang annonserte høyt at "nå går det IKKE bra!!" og at han ikke har noe lyst til å møte Snerk på ordentlig! Vi dro hjem og bakte lussekatter før det ble lesing og legging av barn.

     


Sjokoladeheksa og heksearvingen baker lussekatter

 

Da alle barna var vel i seng, fikk jeg fantastisk god massasje av verdens beste mann og partner.

Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for familien min.

2 kommentarer

Kirsten

13.12.2015 kl.09:37

Kjempefine Lussekatter!

I dag skal vi lage våre da glutenfrie smaker best samme dag. :)

Ønsker deg en kjempefin Lucia! :)

Sjokoladeheksa

13.12.2015 kl.14:03

Kirsten: Tusen takk, og riktig god bakedag til deg!

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits