8. desember

I dag hadde jeg ingen undervisningstimer på skolen, og har altså vært hjemme hele dagen. Jeg hadde store planer. Skulle vaske opp, rydde, gjøre et par healingbehandlinger på meg selv og jobbe med kosttilskuddsalget. Jeg har flere som venter på at jeg skal kontakte dem, så det passet ypperlig med en hjemmedag.
Ettersom det er morsommere med healing enn med rydding, begynte jeg med behandlingene. Jeg har følt meg både sliten og på grensen til deprimert en periode, og det ligner egentlig ikke meg, så nå måtte noe gjøres. Jeg tenkte det kunne være lurt å teste ut noen av de nye teknikkene jeg lærte i helga, så jeg gjorde alt klart og satte igang. Behandlingene tok nesten en time, og da jeg var ferdig følte jeg meg lettere til sinns, men avsindig trøtt og litt svimmel. Jeg la meg på sofaen, sovnet og sov i tre timer. Da jeg våknet var klokka ett, og jeg visste at det var omtrent en halvtime til barna kom hjem fra skolen. -Den var den hjemmedagen, tenkte jeg, ryddet bort frokosten som fortsatt sto fremme, skar opp frukt i biter og forberedte meg på leksetid med skolebarna.

Askeladden kom hjem først. Han var våt og blid og hadde funnet en flaskekork på veien hjem. Det ble tid til kos og latter i sofaen før vi satte oss med lekser og frukt, Da han var nesten ferdig med leksene kom heksearvingen. Hun fikk chai-te med økologisk soyamelk og spiste resten av frukten før hun satte seg med matteleksa. Det var omtrent da jeg la merke til hvor mye bedre jeg følte meg.
Jeg er fortsatt litt for trøtt og burde lagt meg for en time siden, men jeg er glad, jeg har ledd sammen med barna i dag og jeg føler meg ikke så sliten lenger. Det ble akkurat den hjemmedagen jeg trengte. Rydde kan jeg gjøre i morgen.

Jeg er takknemlig for at jeg endelig har turt å satse mer på healing, og for at jeg har lært så mange spennende og gode healingteknikker. Nå gleder jeg meg til å begynne å jobbe mer med dette, og senere også med naturterapi.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits