7.desember med yoga

Jeg er takknemlig for yoga. Så enkelt er det. For et halvt liv siden, da jeg gikk på Steinerhøyskolen, prøvde en av medstudentene mine å få meg til å begynne med med yoga. Han prøvde mange ganger. Jeg stilte opp, sto blant annet opp kl 05.00 en periode, tok bussen inn til Oslo, trikken til skolen og møtte opp i et av klasserommene for å gjøre morgenyoga. Jeg ga alltid opp til slutt. Jeg følte meg stiv og lite grasiøs, og syntes i tillegg det var kjedelig. Til slutt husker jeg at min kjære venn på skolen sukket og sa: "Ja, ja. Da blir det kanskje i neste liv....". Da jeg ble gravid med mitt første barn gikk jeg på et to-helgerskurs i yoga for gravide, to uker før termin. Jeg var sliten, alene og kvalm, men jeg elsket det og jeg tror det reddet meg. Da heksearvingen ble født, brukte jeg alt jeg hadde lært og kjente at jeg tross alt hadde full kontroll på kroppen og pusten min gjennom hele fødselen.

Nå gjør jeg yoga fast ukentlig, noen ganger daglig. Jeg er ikke stiv og lite grasiøs lenger, jeg har blitt ganske myk og smidig. Kroppen min har blitt sterk og slank, og jeg har sjelden vondt i muskler eller ledd. Nå elsker jeg yoga.

Andreas, takk for at du drev så intensiv reklame for det du brant for. Nå gjør jeg yoga, så jeg trengte ikke vente en hel inkarnasjon på å komme i gang.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits