5.desember med vakker musikk

Heksa har vært på kurs i helga, og min tekniske begavelse var rett og slett ikke stor nok til å få lagt ut gårsdagens blogginnlegg via mobiltelefon. Så, her kommer det:

I dag trodde jeg at jeg skulle skrive en tekst om noe spennende jeg hadde lært eller hvor takknemlig jeg er for at jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker etter at jeg begynte utdannelsen min som Rainbow Reiki mester. Men nå når dagen omsider er avsluttet, er det noe helt annet jeg har lyst til å skrive om. Jeg var så utrolig heldig at jeg, sammen med alle de andre deltagerne på kurset, fikk være med på en helt spesiell, fantastisk flott intimkonsert etter middag. Vi fikk høre Dakini (tro om det er sånn det skrives...?), en utrolig vakker, smilene, ung kvinne synge. Hun satt alene på scenen med en gitar, og sangen kom rett fra hjertet, smøg seg stille rundt i rommet og ga alle gåsehud før den danset inn i hjertet mitt også. Jeg begynte å gråte, det var bare så utrolig nært, ærlig og vakkert.
Jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve denne konserten. Jeg er i det hele tatt takknemlig for all den vakre musikken som finnes, og for dens evne til å berøre meg.

3 kommentarer

Linn Therese Dagsland

06.12.2015 kl.22:13

God søndag! Jeg håper du har det bra, at du får en fin søndagskveld videre og ikke minst at uken som kommer blir strålende! Tommel opp for deg <3 Klem!

Sjokoladeheksa

06.12.2015 kl.22:18

Linn Therese Dagsland: Tusen takk, og takk det samme!

Mamman til sjokoladeheksa

06.12.2015 kl.22:28

❤️

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits