4.desember, avsted på kurs

I dag skal jeg på kurs. Jeg blir borte hele helga, og må overnatte på hotell. Det er litt kjedelig å være så mye borte hjemmefra når jeg holder på med disse utdannelsene, men mest av alt er det veldig spennende. I dag skal verdens beste heksevenninne være med, og jeg gleder meg til både kjøreturen, samtalene og til det vi skal lære. Jeg er takknemlig for at jeg fortsatt får lære nye ting. Jeg elsker å lære, og jeg håper jeg aldri slutter å fryde meg over nye oppdagelser.
Nå vil kanskje den flotte mannen min si at han har erfaring med at jeg slett ikke alltid liker å lære nye ting, og det stemmer også. Noen ting, særlig innenfor fysikk, kjemi og bilvedlikehold, synes jeg det er veldig deilig å overlate til andre å lære noe om. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits