3.desember og selvmedlidenhet

Søvnmangelen tok meg igjen, og jeg var ganske trøtt og muggen store deler av dagen. Hadde mange planer om hva jeg skulle få gjort mens jeg var hjemme, ettersom 3-åringen virket som han var i fin form igjen, men i stedet brukte jeg dagen på å sitte i sofaen og synes synd på meg selv. Moren min kom innom en tur, og jeg disket opp med te og scones. Sconsen hevet ikke, lignet litt på små pannekaker og halvparten ble brent. Sånn kan det gå innimellom med selv den beste. En hel dag med selvmedlidenhet er nok til å ta knekken på de fleste, og i tillegg er det smittsomt. Barna ble grinete, fikk vondt i både kroppen og viljen og det ble en kveld med gråt, tannkremprotester og sen leggetid. Jeg klarte så vidt å redde det hele i land med et kapittel "Karlson på taket" og en lang godnatt-sang.
-For en dritt-dag, tenkte jeg og gikk ned i gangen for å slenge på meg en jakke og gå ut i bilen. Jeg har kjøpt en nettside og søsteren min skulle hjelpe meg å se på den nå på kvelden. Hun er så flink til å ta fine bilder, har fabelaktig god estetisk sans og det er ingen andre jeg heller ville hatt hjelp av til nettopp dette. Av sted med meg. Hos lillesøster blir det kaffe og hyggelig samtale til passe sent på kvelden. Vi avtaler å møtes for å ta bilder om en uke, jeg begynner å glede meg med en gang og drar hjem. 
Hjemme venter verdens beste mann i sofaen og vi har en lang, fin samtale om hvordan dagen har vært og andre viktige og uviktige ting. Det blir alt for sent, og jeg legger meg.

Jeg er takknemlig for de gode samtalene. De har det med å dukke opp akkurat når de skal, og det er så lett og overse dem. Jeg tenker på hvor viktig det er både å invitere til samtale og å takke ja til den. Jeg er velsignet med mange gode og flotte venner og samtalepartnere, og jeg er takknemlig for at det egentlig aldri er noen fare for at jeg blir ensom hvis jeg ikke selv velger det.

2 kommentarer

Mamman til Sjokoladeheksa og Skihoppern

04.12.2015 kl.11:50

Tusen takk for helt perfekte scons, og en fin samtale. Glad i deg ❤️

Sjokoladeheksa

04.12.2015 kl.11:57

Mamman til Sjokoladeheksa og S: Jeg er glad i deg også <3

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits