1.desember, behandlingsrom og sykt barn

1.desember kom og gikk, og jeg skrev ikke blogg for første gang på flere år. I dag våknet jeg og kjente abstinensene, så her er jeg!

Det var mange ting jeg var takknemlig for i går. 3-åringen våknet med en skikkelig halsbetennelse og måtte være hjemme fra barnehagen. Han var slapp og varm, men også kosete og uforskammet fornøyd med situasjonen. Det ble en deilig, langsom dag med mye kos og hygge. Vi drakk varm havremelk med honning, solhatt og strylavtinktur, så på tegnefilm, skrudde opp et skap på behandlingsrommet og pakket ut alle de vakre, små statuene jeg skal selge.

7-åringen kom hjem fra skolen. Han tømte lommene: et halvveis nedbrent kubbelys, tre steiner, et irrete batteri og en mutter. Dagens fangst.
-Du, altså...! sa jeg.
Han så på meg og flirte. -Jeg er jo Askeladden! Spør meg hva jeg skal med det.
-Hva skal du med det?
-Jeg har slikt å gjøre og føre!!

Heksearvingen, nå 11 år, kommer hjem. Hun var sint da hun dro på morgenen, men nå er hun glad igjen. Jeg får kos, hun takker for en hyggelig lapp hun fant i matpakka og sier unnskyld for at hun var sint før hun dro. Vi gjør lekser og drikker te, etterpå skal vi på turning. Heksearvingen blir regnet som en talentfull turner, og i går fikk hun høre at trenerne skulle prøve å få flyttet henne over til rekruttgruppa selv om de egentlig ikke har opptak før til høsten igjen. Hun var glad og stolt da vi kom hjem på kvelden.

Da alle barna hadde sovnet, disket den fantastiske mannen min opp med hjemmelagd pizza. Vi så en serie og koste oss i sofaen før det ble leggetid for de voksne også.

Jeg er så utrolig takknemlig for den herlige familien min, og jeg er kanskje spesielt takknemlig for at jeg nå endelig klarer å virkelig nyte tiden vi har sammen. Jeg har endelig vært en flink voksen, og satt skikkelige grenser for meg selv hva jobb angår.

2 kommentarer

Katrine

02.12.2015 kl.18:19

Ah, herlig å lese og for noen fantastiske figurer

Sjokoladeheksa

02.12.2015 kl.22:25

Katrine: Ja, nå kjenner jeg at det skal bli godt å skrive igjen. Figurene er utrolig flotte. De er kjøpt inn fra Star Child i Glastonbury.

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits