Heksa og behandlingsrommet

Nå er alt det viktigste klart for å sette igang healingpraksisen. Jeg har en utdannet healer, og jeg har behandlingsbenk. Det jeg ikke har er behandlingsrom. I den forbindelse ble barnegutterommet tømt, og alle tingene flyttet opp på loftet. Gutterommet skal males, ordnes og innredes til behandlingsrom og kontor.
Ser det ikke bra ut? Det er mye bra potensiale i det rommet her! Det store spørsmålet er om jeg klarer å male over romskipveggen, det er tross alt ikke så lenge siden jeg malte den. 


Jeg er i gang! Male først, rydde etterpå. Jeg har prøvd det før, og vet at det nødvendigvis ikke er det som er smartest, men jeg mener å huske at det som oftest går bra. Det er også mye morsommere å male enn å rydde.


Dette blir bra! Når rommet er ferdigmalt og ryddet kommer verdens beste kunstnervenninne og hjelper meg med den siste finishen. Jeg får god hjelp og interiørkunst, mot at hun får et helhetlig behandlingsopplegg. Det er bra hun er på ferie akkurat nå, så jeg får god tid til ryddingen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits