Åretrundtkroppen

Det er få tekster og tips om Sommerkroppen 2015 jeg har hatt lyst til å bruke tiden min på, men her er de to jeg synes har de beste tipsene, og som jeg absolutt liker best:

http://maddam.no/2015/06/bikinitrening/

https://heiaheidi.wordpress.com/2015/06/07/sommerkroppen-2015/

Nå i disse Sommerkroppen 2015-tider, vil jeg slå et slag for Åretrundtkroppen. Min kropp er en Åretrundtkropp. Den er ganske lik året rundt, og ser ikke spesiell ut når det er sommer. Den er stort sett slank og sterk fordi den får god næring og trening hele året. Den har vært litt rundere og slappere de periodene jeg har jobbet og stresset mest og rett før mensen. Den er vant til bevegelse, er ganske fleksibel, reagerer positivt på både trening og bra mat. Den blir sur og uopplagt når den får for mye potetgull.

Jeg er glad i kroppen min akkurat sånn som den er.  Jeg unner også alle andre å være glad i sin kropp, og jeg vil med dette oppfordre alle til å drite langt i Sommerkroppen og heller legge inn en større innsats i Åretrundtkroppen. Den får man nemlig mye mer glede av.


Her er Åretrundtkroppen pr 24.juni 2015. Den liker seg like godt i bikini som i bukse, og virker også like godt i begge deler. Jeg gleder meg til den dagen vi slutter å fokusere på om kroppen er tynn, rund, lang eller kort, og heller begynner å tenke på om kroppen er sunn og virker som den skal. Alle kropper er mer eller mindre forskjellige, og alle kropper blir glade og fornøyde når de får lov til å være seg selv på sitt beste.

Elsk kroppen din litt mer hver dag, og behandle den pent 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits