Kan man stole på Stian?

Dette er denne ukas store spørsmål. Jeg har hørt det bli stilt minst en gang om dagen, på TV. Kan man virkelig stole på Stian?
Jeg kjenner at jeg blir litt interessert. Jeg har ikke sett en eneste episode Robinson noensinne (så vidt jeg kan huske..., må kanskje ta høyde for at jeg kan ha fortrengt noe), men såpass vet jeg: det er ikke lett å finne noen man kan stole på nå om dagen. Kanskje jeg burde følge med denne uka. Kanskje jeg kan stole på Stian.
Har du noen du stoler på, eller skal du også se på Robinson denne uka? Sitte foran skjermen, krysse fingrene og håpe at du kan stole på Stian. At vi alle kan stole på Stian.

Jeg kjenner at jeg kanskje forventer mye av Stian nå, men jeg føler også at det er viktig å vise tillit for å få noe tilbake. Jeg vet ikke en gang hvem han er, vet ikke hvilket av ansiktene på skjermen som er hans. Jeg kjenner at det ikke spiller noen rolle. Utseende er ikke viktig, det er det som er på innsiden som teller. Om han er til å stole på.
Gud hjelpe meg, jeg kjenner at jeg nesten blir litt forelsket her jeg sitter. Håper Stian er kjekk. Superkjekk.

Jeg ser for meg alt Stian og jeg kunne gjort, hvis vi hadde kjent hverandre. Han hadde sikkert vært skikkelig gentleman, fortalt meg alle hemmelighetene sine og lyttet interessert når jeg hadde noe å fortelle. Vi hadde sikkert dratt på spennende og romantiske turer, og ettersom han sikkert er mer verdensvant enn meg hadde han sikkert fortalt meg masse om de stedene vi dro til. Jeg håper forresten Stian ikke er så veldig gammel, at vi er på omtrent samme alder, liksom.

Men, så spørs det da, om han er til å stole på. Jeg får følge med.
Eventuelt håper jeg noen andre også følger med...i tilfelle jeg glemmer det.

7 kommentarer

Charlotte

18.11.2010 kl.16:27

Man kan aldri stole på noen i Robinson... Skjønt jeg tror at Stian er ganske tillitsverdig. <3

Mathilde T

18.11.2010 kl.19:00

Jeg følger med på Robinson ..... :) Det er Veldig mye frem og tilbake, kan ikke være så sikker på om man kan stole på Stian ! , det kan hende.

Sjokoladeheksa

18.11.2010 kl.19:29

Mathilde T: Jaja, jeg får leve i håpet ;)

julie borthne w

20.11.2010 kl.18:55

Hahaha Renate :)

Mamma

20.11.2010 kl.19:00

Jeg har i hvertfall en Stian å stole på. Det er deg, vennen min, også mormor .... Det er godt å ha noen Stianer....hvis de er til å stole på da.....

Stian

02.05.2013 kl.10:11

Vet jeg er sent ute, og beklager sent svar!

Men du kan stole på meg, skjønt ikke om vi hadde spilt Robinson sammen. Da hadde jeg vært altfor konkuranseinnstilt ;)

Men så vant jeg da heller ikke. Kun den mugne andreplassen. Kanskje om jeg hadde vært litt mer til å stole på...? ;)

Ps! Ikke er jeg forresten gammel heller! Kun akkurat sånn passe!

Sjokoladeheksa

02.05.2013 kl.20:35

Stian: Det var det jeg visste!!! ....at du er til å stole på, altså. Tusen takk for kommentaren. Det gjør ingen ting at du er litt sent ute <3

Skriv en ny kommentar

Sjokoladeheksa

Sjokoladeheksa

37, Enebakk

Jeg studerer biopati på tredje året på Tunsberg medisinske skole. Jeg er sjaman, utdannet lærer og mamma til tre. Jeg er opptatt av helse, biologi, økologi, tegning og moro. Jeg har over noen år nå fått en forståelse av at det er en livsprosess å takle livet, og det er en oppgave jeg tar fatt på med den største glede og begeistring. Følg meg på instagram: renatehaug Vi snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits